Tallózás Gyűjtemény szerint

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Dokumentum típusa | Folyóirat/könyv/kiadvány címe | Befoglaló folyóirat/kiadvány címe | Szerzők | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

American Journal of Physiology

Hajdu S.; Szent-Györgyi Albert: Action of DOC and serum on the frog heart. In: American Journal of Physiology, (168) 1. pp. 159-170. (1952)

Hajdu S.; Szent-Györgyi Albert: Action of DOC and serum on the frog heart. In: American Journal of Physiology, (168) 1. pp. 159-170. (1952)

Hajdu S.; Szent-Györgyi Albert: Action of digitalis glucosides on isolated frog heart. In: American Journal of Physiology, (168) 1. pp. 171-175. (1952)

Hajdu S.; Szent-Györgyi Albert: Action of digitalis glucosides on isolated frog heart. In: American Journal of Physiology, (168) 1. pp. 171-175. (1952)

Bulletin of the New York Academy of Medicine

Szent-Györgyi Albert: Contraction in the heart muscle fibre. In: Bulletin of the New York Academy of Medicine, (28) 1. pp. 3-10. (1952)

Federation Proceedings

Szent-Györgyi Andrew G.: Isolation and characterisation of the fractions of trypsin digested myosin : [introduced by Albert Szent-Györgyi]. In: Federation Proceedings, (11) 1/1. pp. 296-297. (1952)

Modern trends in physiology and biochemistry : Woods Hole lectures dedicated to the memory of Leonor Michaelis

Szent-Györgyi Albert: Thermodynamics and muscle. In: Modern trends in physiology and biochemistry : Woods Hole lectures dedicated to the memory of Leonor Michaelis. pp. 377-393. (1952)

Proceedings of the Fourth Research Conference, American Meat Institute : University of Chicago, 20-21 March 1952

Szent-Györgyi Albert: The structure and chemistry of muscle. In: Proceedings of the Fourth Research Conference, American Meat Institute : University of Chicago, 20-21 March 1952. pp. 22-26. (1952)

A lista elkészítésének dátuma 2025. március 13. 04:06:46 CET.