The structure and chemistry of muscle

Szent-Györgyi Albert: The structure and chemistry of muscle. In: Proceedings of the Fourth Research Conference, American Meat Institute : University of Chicago, 20-21 March 1952. pp. 22-26. (1952)

[thumbnail of szgya_amerikai_050.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_050.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (4MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Proceedings of the Fourth Research Conference, American Meat Institute : University of Chicago, 20-21 March 1952
Nyelv: angol
Dátum: 1952
Oldalak: pp. 22-26
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Kulcsszavak: Izom
A feltöltés ideje: 2024. már. 06. 15:03
Utolsó módosítás: 2024. már. 06. 15:51
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73441
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet