Isolation and characterisation of the fractions of trypsin digested myosin : [introduced by Albert Szent-Györgyi]

Szent-Györgyi Andrew G.: Isolation and characterisation of the fractions of trypsin digested myosin : [introduced by Albert Szent-Györgyi]. In: Federation Proceedings, (11) 1/1. pp. 296-297. (1952)

[thumbnail of szgya_amerikai_049.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_049.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (1MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Federation Proceedings
Kötet: 11
Szám: 1/1
Nyelv: angol
Közreműködők:
Közreműködés típusa
Közreműködők
NEM RÉSZLETEZETT
Szent-Györgyi Albert
Nyomdász/kiadó: Federation of American Societies for Experimental Biology : FASEB
Kiadás, keletkezés helye: Washington, D.C.
Dátum: 1952. március
Oldalak: pp. 296-297
Megjegyzések: Thirty-sixth Annual Meeting (New York City, 14-18 April 1952)
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Kulcsszavak: Izom - miozin
Kapcsolódó URL: https://archive.org/details/sim_federation-of-american-soc-experimental-biology_1952-03_11_1
A feltöltés ideje: 2024. már. 08. 14:00
Utolsó módosítás: 2024. már. 08. 14:43
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73440
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet