Az apró- (dug-) hagyma osztályozása és szárítása Makón

Márton György: Az apró- (dug-) hagyma osztályozása és szárítása Makón.

[thumbnail of csanadvarmegyei_kt_003.pdf]
Előnézet
Teljes mű
csanadvarmegyei_kt_003.pdf

Letöltés (6MB) | Előnézet
Dokumentum típusa: Könyv
Folyóirat/könyv/kiadvány címe: Csanádvármegyei Könyvtár
Kötet: 3
Dátum: 1926
Oldalszám: 33
Megjegyzések: Illusztrációval ; Bibliogr. a lábjegyzetekben
Kulcsszavak: Hagymatermesztés - Makó
A feltöltés ideje: 2018. júl. 23. 09:23
Utolsó módosítás: 2019. dec. 07. 09:16
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/33016
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet