McLaughlin Jane A.; Szent-Györgyi Albert: The quenching of fluorescence by flavonoids and othe substances. In: Enzymologia : Acta Biocatalytica, (16) 6. pp. 384-391. (1954)
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_241.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (6MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Enzymologia : Acta Biocatalytica |
Kötet: | 16 |
Szám: | 6 |
Nyelv: | angol |
Nyomdász/kiadó: | Dr. W. Junk |
Kiadás, keletkezés helye: | Den Haag |
Dátum: | 1954. május 15. |
Oldalak: | pp. 384-391 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
A feltöltés ideje: | 2024. jan. 19. 15:33 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 09:42 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73866 |
Tétel nézet |