Szent-Györgyi Albert: Biológiai oxydatiók, fermentatiók és vitaminok. In: Orvosképzés : az orvosi továbbképzés központi bizottsága folyóirata, (27) 2. pp. 213-221. (1937)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_114.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (10MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Orvosképzés : az orvosi továbbképzés központi bizottsága folyóirata |
Kötet: | 27 |
Szám: | 2 |
Nyelv: | magyar |
Nyomdász/kiadó: | Franklin |
Kiadás, keletkezés helye: | Budapest |
Dátum: | 1937 |
Oldalak: | pp. 213-221 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Kapcsolódó URL: | https://adt.arcanum.com/hu/view/Orvoskepzes_1937/?pg=228&layout=s |
A feltöltés ideje: | 2024. jan. 10. 15:33 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 15:33 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73761 |
![]() |
Tétel nézet |