Szent-Györgyi Albert: Biológiai oxydatiók, fermentatiók és vitaminok. In: Orvosképzés : az orvosi továbbképzés központi bizottsága folyóirata, (27) 2. pp. 213-221. (1937)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_114.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (10MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Orvosképzés : az orvosi továbbképzés központi bizottsága folyóirata |
| Kötet: | 27 |
| Szám: | 2 |
| Nyelv: | magyar |
| Nyomdász/kiadó: | Franklin |
| Kiadás, keletkezés helye: | Budapest |
| Dátum: | 1937 |
| Oldalak: | pp. 213-221 |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
| Kapcsolódó URL: | https://adt.arcanum.com/hu/view/Orvoskepzes_1937/?pg=228&layout=s |
| A feltöltés ideje: | 2024. jan. 10. 15:33 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 15:33 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73761 |
![]() |
Tétel nézet |

