Szent-Györgyi Albert: Vitamine und Ernährung : die medizinische Bedeutung des Vitamins C. In: Deutsche medizinische Wochenschrift : Organ der Berliner Medizinischen Gesellschaft und anderer Vereinigungen, (60) 15. pp. 556-557. (1934)
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_088.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (3MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Deutsche medizinische Wochenschrift : Organ der Berliner Medizinischen Gesellschaft und anderer Vereinigungen |
Kötet: | 60 |
Szám: | 15 |
Nyelv: | német |
Nyomdász/kiadó: | Thieme |
Kiadás, keletkezés helye: | Leipzig |
Dátum: | 1934 |
Oldalak: | pp. 556-557 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Kulcsszavak: | Táplálkozás, Vitamin, Vitaminterápia, C-vitamin |
Kapcsolódó URL: | https://www.thieme-connect.de/products/ejournals/abstract/10.1055/s-0028-1129889 |
A feltöltés ideje: | 2024. feb. 02. 15:31 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 15:35 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73735 |
Tétel nézet |