Banga Ilona; Szent-Györgyi Albert: The large scale preparation of ascorbic acid from Hungarian pepper (Capsicum annuum). In: Biochemical Journal : edited for the Biochemical Society, (28) 5. pp. 1625-1628. (1934)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_079.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (3MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Biochemical Journal : edited for the Biochemical Society |
| Kötet: | 28 |
| Szám: | 5 |
| Nyelv: | angol |
| Nyomdász/kiadó: | Cambridge University Press |
| Kiadás, keletkezés helye: | Cambridge |
| Dátum: | 1934 |
| Oldalak: | pp. 1625-1628 |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
| Kulcsszavak: | Aszkorbinsav |
| Kapcsolódó URL: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1253379/, https://portlandpress.com/biochemj/article-abstract/28/5/1625/21201/The-large-scale-preparation-of-ascorbic-acid-from?redirectedFrom=fulltext |
| A feltöltés ideje: | 2024. jan. 30. 10:22 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 13:08 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73726 |
![]() |
Tétel nézet |

