Banga Ilona; Szent-Györgyi Albert: Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (217). pp. 39-43. (1933)
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_065.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (2MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie |
Kötet: | 217 |
Nyelv: | német |
Nyomdász/kiadó: | Walter de Gruyter |
Kiadás, keletkezés helye: | Berlin, Leipzig |
Dátum: | 1933 |
Oldalak: | pp. 39-43 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Kulcsszavak: | Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav |
Kapcsolódó URL: | https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/bchm2.1933.217.1-2.39/html |
A feltöltés ideje: | 2024. feb. 02. 15:12 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 11:40 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73712 |
Tétel nézet |