Michaelis Leonor; Szent-Györgyi Albert: Der Einfluss der Salze auf das Fällungsoptimum des Caseins. In: Biochemische Zeitschrift, (103). pp. 178-184. (1920)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_011.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (5MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Biochemische Zeitschrift |
| Kötet: | 103 |
| Nyelv: | német |
| Nyomdász/kiadó: | Springer |
| Kiadás, keletkezés helye: | Berlin |
| Dátum: | 1920 |
| Oldalak: | pp. 178-184 |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
| Kulcsszavak: | Kazeinok |
| A feltöltés ideje: | 2024. feb. 21. 15:25 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 15:25 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73658 |
![]() |
Tétel nézet |

