McLaughlin Jane A.; Szent-Györgyi Albert: The quenching of fluorescence by flavonoids and other substances. In: Enzymologia : Acta Biocatalytica, (16) 6. pp. 384-391. (1954)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_066.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (8MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Enzymologia : Acta Biocatalytica |
| Kötet: | 16 |
| Szám: | 6 |
| Nyelv: | angol |
| Nyomdász/kiadó: | Dr. W. Junk |
| Kiadás, keletkezés helye: | Den Haag |
| Dátum: | 1954. május 15. |
| Oldalak: | pp. 384-391 |
| Megjegyzések: | Duplum |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
| A feltöltés ideje: | 2024. nov. 27. 13:18 |
| Utolsó módosítás: | 2024. nov. 27. 13:18 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73456 |
![]() |
Tétel nézet |

