Mihályi E.: Trypsin digestion of muscle proteins II. : the kinetics of digestion. In: Journal of Biological Chemistry, (201) 1. pp. 197-209. (1953)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_056.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (9MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Journal of Biological Chemistry |
| Kötet: | 201 |
| Szám: | 1 |
| Nyelv: | angol |
| Nyomdász/kiadó: | Waverley Press |
| Kiadás, keletkezés helye: | Baltimore |
| Dátum: | 1953. március |
| Oldalak: | pp. 197-209 |
| Megjegyzések: | From the Institute for Muscle Research at the Marine Biological Laboratory (MBL), Woods Hole, Massachusetts, USA. Igazgató: Szent-Györgyi Albert. |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Munkatársak publikációi |
| Kapcsolódó URL: | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0021925818713616 |
| A feltöltés ideje: | 2024. okt. 18. 11:45 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 11:45 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73447 |
![]() |
Tétel nézet |

