Effect of salts on the isoelectric point of myosin

Sarkar Nirmal K.: Effect of salts on the isoelectric point of myosin. In: Enzymologia : Acta Biocatalytica, (15) 1. pp. 1-2. (1951)

[thumbnail of szgya_amerikai_041.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_041.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (3MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Enzymologia : Acta Biocatalytica
Kötet: 15
Szám: 1
Nyelv: angol
Nyomdász/kiadó: Dr. W. Junk
Kiadás, keletkezés helye: Den Haag
Dátum: 1951. június 15.
Oldalak: pp. 1-2
Megjegyzések: From the Institute for Muscle Research at the Marine Biological Laboratory (MBL), Woods Hole, Massachusetts, USA. Igazgató: Szent-Györgyi Albert.
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Munkatársak publikációi
A feltöltés ideje: 2024. okt. 18. 12:09
Utolsó módosítás: 2024. okt. 18. 12:09
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73434
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet