Connections between the fat contents of cartilage cells and ossification

Nagy István; Sávay Gyula; Csillik Bertalan: Connections between the fat contents of cartilage cells and ossification. In: Kolligátum. p. 1. (1951)

[thumbnail of 018_021_113.pdf] Cikk, tanulmány, mű
018_021_113.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (1MB)
Egyéb cím: Dolgozatok a Szegedi Orvostudományi Egyetem Anatómiai és Szövettani Intézetéből : 1949-1959 : 9. köt.
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Kolligátum
Dátum: 1951
Oldalak: p. 1
Megjegyzések: Eredmények részletesebben "A porcsejtek lipoidtartalma és a csontosodás közötti összefüggésről" c. közleményben. Különlenyomat: Acta Morphologica Academiae Scientiarum Hungaricae, Tom. 1. Fasc. 3., 1951
Kulcsszavak: Porc - zsírtartalom, Szövettan, Biokémia, Anatómia, Élettan
Projekt neve: Kolligátum
A feltöltés ideje: 2017. okt. 17. 13:42
Utolsó módosítás: 2019. nov. 08. 15:01
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/28068
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet