Vitamine und Ernährung : die medizinische Bedeutung des Vitamins C

Szent-Györgyi Albert: Vitamine und Ernährung : die medizinische Bedeutung des Vitamins C. In: Deutsche medizinische Wochenschrift : Organ der Berliner Medizinischen Gesellschaft und anderer Vereinigungen, (60) 15. pp. 556-557. (1934)

[thumbnail of szgya_magyar_088.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_088.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (3MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Deutsche medizinische Wochenschrift : Organ der Berliner Medizinischen Gesellschaft und anderer Vereinigungen
Kötet: 60
Szám: 15
Nyelv: német
Nyomdász/kiadó: Thieme
Kiadás, keletkezés helye: Leipzig
Dátum: 1934
Oldalak: pp. 556-557
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Kulcsszavak: Táplálkozás, Vitamin, Vitaminterápia, C-vitamin
Kapcsolódó URL: https://www.thieme-connect.de/products/ejournals/abstract/10.1055/s-0028-1129889
A feltöltés ideje: 2024. feb. 02. 15:31
Utolsó módosítás: 2024. feb. 02. 15:35
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73735
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet