Banga Ilona; Szent-Györgyi Albert: The large scale preparation of ascorbic acid from Hungarian pepper (Capsicum annuum). In: Biochemical Journal : edited for the Biochemical Society, (28) 5. pp. 1625-1628. (1934)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_079.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (3MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Biochemical Journal : edited for the Biochemical Society |
Kötet: | 28 |
Szám: | 5 |
Nyelv: | angol |
Nyomdász/kiadó: | Cambridge University Press |
Kiadás, keletkezés helye: | Cambridge |
Dátum: | 1934 |
Oldalak: | pp. 1625-1628 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Kulcsszavak: | Aszkorbinsav |
Kapcsolódó URL: | https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1253379/, https://portlandpress.com/biochemj/article-abstract/28/5/1625/21201/The-large-scale-preparation-of-ascorbic-acid-from?redirectedFrom=fulltext |
A feltöltés ideje: | 2024. jan. 30. 10:22 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 13:08 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73726 |
![]() |
Tétel nézet |