The large scale preparation of ascorbic acid from Hungarian pepper (Capsicum annuum)

Banga Ilona; Szent-Györgyi Albert: The large scale preparation of ascorbic acid from Hungarian pepper (Capsicum annuum). In: Biochemical Journal : edited for the Biochemical Society, (28) 5. pp. 1625-1628. (1934)

[thumbnail of szgya_magyar_079.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_079.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (3MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Biochemical Journal : edited for the Biochemical Society
Kötet: 28
Szám: 5
Nyelv: angol
Nyomdász/kiadó: Cambridge University Press
Kiadás, keletkezés helye: Cambridge
Dátum: 1934
Oldalak: pp. 1625-1628
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai
Kulcsszavak: Aszkorbinsav
Kapcsolódó URL: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1253379/, https://portlandpress.com/biochemj/article-abstract/28/5/1625/21201/The-large-scale-preparation-of-ascorbic-acid-from?redirectedFrom=fulltext
A feltöltés ideje: 2024. jan. 30. 10:22
Utolsó módosítás: 2024. okt. 18. 13:08
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73726
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet