Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation

Banga Ilona; Szent-Györgyi Albert: Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (217). pp. 39-43. (1933)

[thumbnail of szgya_magyar_065.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_065.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (2MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie
Kötet: 217
Nyelv: német
Nyomdász/kiadó: Walter de Gruyter
Kiadás, keletkezés helye: Berlin, Leipzig
Dátum: 1933
Oldalak: pp. 39-43
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai
Kulcsszavak: Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav
Kapcsolódó URL: https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/bchm2.1933.217.1-2.39/html
A feltöltés ideje: 2024. feb. 02. 15:12
Utolsó módosítás: 2024. okt. 18. 11:40
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73712
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet