Der Einfluss der Salze auf das Fällungsoptimum des Caseins

Michaelis Leonor; Szent-Györgyi Albert: Der Einfluss der Salze auf das Fällungsoptimum des Caseins. In: Biochemische Zeitschrift, (103). pp. 178-184. (1920)

[thumbnail of szgya_magyar_011.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_011.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (5MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Biochemische Zeitschrift
Kötet: 103
Nyelv: német
Nyomdász/kiadó: Springer
Kiadás, keletkezés helye: Berlin
Dátum: 1920
Oldalak: pp. 178-184
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Kulcsszavak: Kazeinok
A feltöltés ideje: 2024. feb. 21. 15:25
Utolsó módosítás: 2024. feb. 21. 15:25
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73658
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet