Der Einfluss der Salze auf das Fällungsoptimum des Caseins

Michaelis Leonor and Szent-Györgyi Albert: Der Einfluss der Salze auf das Fällungsoptimum des Caseins. In: Biochemische Zeitschrift, (103). pp. 178-184. (1920)

[thumbnail of szgya_magyar_011.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_011.pdf
Restricted to: SZTE network

Download (5MB)
Item Type: Offprint
Journal or Publication Title: Biochemische Zeitschrift
Volume: 103
Language: német
Publisher: Springer
Place of Publication: Berlin
Date: 1920
Page Range: pp. 178-184
Collection: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai
Uncontrolled Keywords: Kazeinok
Date Deposited: 2024. Feb. 21. 15:25
Last Modified: 2024. Oct. 18. 15:25
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73658

Actions (login required)

View Item View Item