Michaelis Leonor and Szent-Györgyi Albert: Der Einfluss der Salze auf das Fällungsoptimum des Caseins. In: Biochemische Zeitschrift, (103). pp. 178-184. (1920)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_011.pdf Restricted to: SZTE network Download (5MB) |
Item Type: | Offprint |
---|---|
Journal or Publication Title: | Biochemische Zeitschrift |
Volume: | 103 |
Language: | német |
Publisher: | Springer |
Place of Publication: | Berlin |
Date: | 1920 |
Page Range: | pp. 178-184 |
Collection: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Uncontrolled Keywords: | Kazeinok |
Date Deposited: | 2024. Feb. 21. 15:25 |
Last Modified: | 2024. Oct. 18. 15:25 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73658 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |