The quenching of fluorescence by flavonoids and other substances

McLaughlin Jane A. and Szent-Györgyi Albert: The quenching of fluorescence by flavonoids and other substances. In: Enzymologia : Acta Biocatalytica, (16) 6. pp. 384-391. (1954)

[thumbnail of szgya_amerikai_066.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_066.pdf
Restricted to: SZTE network

Download (8MB)
Item Type: Offprint
Journal or Publication Title: Enzymologia : Acta Biocatalytica
Volume: 16
Number: 6
Language: angol
Publisher: Dr. W. Junk
Place of Publication: Den Haag
Date: 1954. May 15.
Page Range: pp. 384-391
Additional Information: Duplum
Collection: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai
Date Deposited: 2024. Nov. 27. 13:18
Last Modified: 2024. Nov. 27. 13:18
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73456

Actions (login required)

View Item View Item