The quenching of fluorescence by flavonoids and other substances

McLaughlin Jane A.; Szent-Györgyi Albert: The quenching of fluorescence by flavonoids and other substances. In: Enzymologia : Acta Biocatalytica, (16) 6. pp. 384-391. (1954)

[thumbnail of szgya_amerikai_066.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_066.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (8MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Enzymologia : Acta Biocatalytica
Kötet: 16
Szám: 6
Nyelv: angol
Nyomdász/kiadó: Dr. W. Junk
Kiadás, keletkezés helye: Den Haag
Dátum: 1954. május 15.
Oldalak: pp. 384-391
Megjegyzések: Duplum
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai
A feltöltés ideje: 2024. nov. 27. 13:18
Utolsó módosítás: 2024. nov. 27. 13:18
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73456
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet