Connections between the fat contents of cartilage cells and ossification

Nagy, István and Sávay, Gyula and Csillik, Bertalan: Connections between the fat contents of cartilage cells and ossification. Kolligátum. p. 1. (1951)

[img] Cikk, tanulmány, mű
018_021_113.pdf
Hozzáférés joga: Campus

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Dolgozatok a Szegedi Orvostudományi Egyetem Anatómiai és Szövettani Intézetéből : 1949-1959 : 9. köt.
Journal or Publication Title: Kolligátum
Date: 1951
Page Range: p. 1
Collection: Kolligátum
Uncontrolled Keywords: Porc - zsírtartalom, Szövettan, Biokémia, Anatómia, Élettan
Additional Information: Eredmények részletesebben "A porcsejtek lipoidtartalma és a csontosodás közötti összefüggésről" c. közleményben. Különlenyomat: Acta Morphologica Academiae Scientiarum Hungaricae, Tom. 1. Fasc. 3., 1951
Date Deposited: 2017. Oct. 17. 13:42
Last Modified: 2018. Oct. 18. 09:11
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/28068

Actions (login required)

View Item View Item