Connections between the fat contents of cartilage cells and ossification

Nagy István and Sávay Gyula and Csillik Bertalan: Connections between the fat contents of cartilage cells and ossification. In: Kolligátum. p. 1. (1951)

[thumbnail of 018_021_113.pdf] Cikk, tanulmány, mű
018_021_113.pdf
Restricted to: SZTE network

Download (1MB)
Other title: Dolgozatok a Szegedi Orvostudományi Egyetem Anatómiai és Szövettani Intézetéből : 1949-1959 : 9. köt.
Item Type: Offprint
Journal or Publication Title: Kolligátum
Date: 1951
Page Range: p. 1
Additional Information: Eredmények részletesebben "A porcsejtek lipoidtartalma és a csontosodás közötti összefüggésről" c. közleményben. Különlenyomat: Acta Morphologica Academiae Scientiarum Hungaricae, Tom. 1. Fasc. 3., 1951
Uncontrolled Keywords: Porc - zsírtartalom, Szövettan, Biokémia, Anatómia, Élettan
Projects: Kolligátum
Date Deposited: 2017. Oct. 17. 13:42
Last Modified: 2019. Nov. 08. 15:01
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/28068

Actions (login required)

View Item View Item