Szent-Györgyi Albert: Electric conductivity in proteins : [gépirat a szerző saját kezű bejegyzéseivel].
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_vegyes_115.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (12MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Nyelv: | angol |
| Oldalszám: | 15 |
| Megjegyzések: | Készült a National Science Foundation és a Josephine B. Crane Foundation támogatásával, a megadott irodalmak alapján az 1970-es évek első felében. |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
| Kulcsszavak: | Fehérjék |
| Kapcsolódó URL: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/74088/ |
| A feltöltés ideje: | 2024. jún. 28. 10:40 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 09:51 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/74178 |
![]() |
Tétel nézet |

