The influence of salts on the phosphatase action of myosin

Banga Ilona; Szent-Györgyi Albert: The influence of salts on the phosphatase action of myosin. In: Studies from the Institute of Medical Chemistry University Szeged : vol. 3. : muscular contraction, blood coagulation. pp. 72-75. (1943)

[thumbnail of szgya_magyar_176.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_176.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (2MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Studies from the Institute of Medical Chemistry University Szeged : vol. 3. : muscular contraction, blood coagulation
Nyelv: angol
Nyomdász/kiadó: Karger
Kiadás, keletkezés helye: Basel, New York
Dátum: 1943
Oldalak: pp. 72-75
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai
Kulcsszavak: Izom, Miozin
A feltöltés ideje: 2024. feb. 19. 10:40
Utolsó módosítás: 2024. okt. 18. 10:40
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73809
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet