Banga Ilona; Szent-Györgyi Albert: The influence of salts on the phosphatase action of myosin. In: Studies from the Institute of Medical Chemistry University Szeged : vol. 3. : muscular contraction, blood coagulation. pp. 72-75. (1943)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_176.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (2MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Studies from the Institute of Medical Chemistry University Szeged : vol. 3. : muscular contraction, blood coagulation |
| Nyelv: | angol |
| Nyomdász/kiadó: | Karger |
| Kiadás, keletkezés helye: | Basel, New York |
| Dátum: | 1943 |
| Oldalak: | pp. 72-75 |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
| Kulcsszavak: | Izom, Miozin |
| A feltöltés ideje: | 2024. feb. 19. 10:40 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 10:40 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73809 |
![]() |
Tétel nézet |

