Szent-Györgyi Albert: Oxidation and fermentation. In: Perspectives in biochemistry : thirty-one essays presented to Sir F. Gowland Hopkins. pp. 165-174. (1937)
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_118.pdf Restricted to: SZTE network Download (5MB) |
Item Type: | Offprint |
---|---|
Journal or Publication Title: | Perspectives in biochemistry : thirty-one essays presented to Sir F. Gowland Hopkins |
Language: | angol |
Contributors: | Contribution Name Editor Needham J. Editor Green D. E. |
Publisher: | Cambridge University Press |
Place of Publication: | Cambridge |
Date: | 1937 |
Page Range: | pp. 165-174 |
Collection: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság |
Uncontrolled Keywords: | Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Erjedés - fermentáció |
Date Deposited: | 2024. Feb. 19. 14:53 |
Last Modified: | 2024. Feb. 19. 14:53 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73765 |
Actions (login required)
View Item |