Oxidation and fermentation

Szent-Györgyi Albert: Oxidation and fermentation. In: Perspectives in biochemistry : thirty-one essays presented to Sir F. Gowland Hopkins. pp. 165-174. (1937)

[thumbnail of szgya_magyar_118.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_118.pdf
Restricted to: SZTE network

Download (5MB)
Item Type: Offprint
Journal or Publication Title: Perspectives in biochemistry : thirty-one essays presented to Sir F. Gowland Hopkins
Language: angol
Contributors:
Contribution
Name
Editor
Needham J.
Editor
Green D. E.
Publisher: Cambridge University Press
Place of Publication: Cambridge
Date: 1937
Page Range: pp. 165-174
Collection: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Uncontrolled Keywords: Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Erjedés - fermentáció
Date Deposited: 2024. Feb. 19. 14:53
Last Modified: 2024. Feb. 19. 14:53
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73765

Actions (login required)

View Item View Item