Oxidation and fermentation

Szent-Györgyi Albert: Oxidation and fermentation. In: Perspectives in biochemistry : thirty-one essays presented to Sir F. Gowland Hopkins. pp. 165-174. (1937)

[thumbnail of szgya_magyar_118.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_118.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (5MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Perspectives in biochemistry : thirty-one essays presented to Sir F. Gowland Hopkins
Nyelv: angol
Közreműködők:
Közreműködés típusa
Közreműködők
szerkesztő
Needham J.
szerkesztő
Green D. E.
Nyomdász/kiadó: Cambridge University Press
Kiadás, keletkezés helye: Cambridge
Dátum: 1937
Oldalak: pp. 165-174
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Kulcsszavak: Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Erjedés - fermentáció
A feltöltés ideje: 2024. feb. 19. 14:53
Utolsó módosítás: 2024. feb. 19. 14:53
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73765
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet