Szent-Györgyi Albert: Oxidation and fermentation. In: Perspectives in biochemistry : thirty-one essays presented to Sir F. Gowland Hopkins. pp. 165-174. (1937)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_118.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (5MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Perspectives in biochemistry : thirty-one essays presented to Sir F. Gowland Hopkins |
Nyelv: | angol |
Közreműködők: | Közreműködés típusa Közreműködők szerkesztő Needham J. szerkesztő Green D. E. |
Nyomdász/kiadó: | Cambridge University Press |
Kiadás, keletkezés helye: | Cambridge |
Dátum: | 1937 |
Oldalak: | pp. 165-174 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Kulcsszavak: | Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Erjedés - fermentáció |
A feltöltés ideje: | 2024. feb. 19. 14:53 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 14:53 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73765 |
![]() |
Tétel nézet |