Szent-Györgyi Albert: A vitaminok és a paprika. In: Természettudományi Közlöny, (66) 1009. pp. 401-405. (1934)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_082.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (5MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Természettudományi Közlöny |
| Kötet: | 66 |
| Szám: | 1009 |
| Nyelv: | magyar |
| Nyomdász/kiadó: | Királyi Magyar Egyetemi Nyomda |
| Kiadás, keletkezés helye: | Budapest |
| Dátum: | 1934. augusztus 01. |
| Oldalak: | pp. 401-405 |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
| Kulcsszavak: | Vitamin, Paprika |
| Kapcsolódó URL: | https://adt.arcanum.com/hu/view/TermtudKozl_1934/?pg=416&layout=s |
| A feltöltés ideje: | 2024. jan. 31. 14:59 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 15:03 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73729 |
![]() |
Tétel nézet |

