Szent-Györgyi Albert: Die freie Energie der Milchsäureoxydation : Bemerkungen über Maßstäbe biologischer Ox-Redoxpotentiale. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (217) 1-2. pp. 51-53. (1933)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_073.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (4MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie |
| Kötet: | 217 |
| Szám: | 1-2 |
| Nyelv: | német |
| Dátum: | 1933 |
| Oldalak: | pp. 51-53 |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
| Kulcsszavak: | Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav |
| Kapcsolódó URL: | https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/bchm2.1933.217.1-2.51/html |
| A feltöltés ideje: | 2024. feb. 21. 11:27 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 11:27 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73720 |
![]() |
Tétel nézet |

