Die freie Energie der Milchsäureoxydation : Bemerkungen über Maßstäbe biologischer Ox-Redoxpotentiale

Szent-Györgyi Albert: Die freie Energie der Milchsäureoxydation : Bemerkungen über Maßstäbe biologischer Ox-Redoxpotentiale. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (217) 1-2. pp. 51-53. (1933)

[thumbnail of szgya_magyar_073.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_073.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (4MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie
Kötet: 217
Szám: 1-2
Nyelv: német
Dátum: 1933
Oldalak: pp. 51-53
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai
Kulcsszavak: Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav
Kapcsolódó URL: https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/bchm2.1933.217.1-2.51/html
A feltöltés ideje: 2024. feb. 21. 11:27
Utolsó módosítás: 2024. okt. 18. 11:27
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73720
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet