Über die Oxydation der Milchsäure und der β-Oxybuttersäure durch den Herzmuskel

Banga Ilona; Laki Kálmán; Szent-Györgyi Albert: Über die Oxydation der Milchsäure und der β-Oxybuttersäure durch den Herzmuskel. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (217) 1-2. pp. 43-51. (1933)

[thumbnail of szgya_magyar_067.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_067.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (4MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie
Kötet: 217
Szám: 1-2
Nyelv: német
Nyomdász/kiadó: Walter de Gruyter
Kiadás, keletkezés helye: Berlin, Leipzig
Dátum: 1933
Oldalak: pp. 43-51
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Kulcsszavak: Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav
Kapcsolódó URL: https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/bchm2.1933.217.1-2.43/html
A feltöltés ideje: 2024. feb. 21. 11:19
Utolsó módosítás: 2024. feb. 21. 11:28
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73714
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet