Banga Ilona and Szent-Györgyi Albert: Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (217). pp. 39-43. (1933)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_065.pdf Restricted to: SZTE network Download (2MB) |
Item Type: | Offprint |
---|---|
Journal or Publication Title: | Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie |
Volume: | 217 |
Language: | német |
Publisher: | Walter de Gruyter |
Place of Publication: | Berlin, Leipzig |
Date: | 1933 |
Page Range: | pp. 39-43 |
Collection: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Uncontrolled Keywords: | Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav |
Related URLs: | https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/bchm2.1933.217.1-2.39/html |
Date Deposited: | 2024. Feb. 02. 15:12 |
Last Modified: | 2024. Oct. 18. 11:40 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73712 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |