Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation

Banga Ilona and Szent-Györgyi Albert: Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (217). pp. 39-43. (1933)

[thumbnail of szgya_magyar_065.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_065.pdf
Restricted to: SZTE network

Download (2MB)
Item Type: Offprint
Journal or Publication Title: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie
Volume: 217
Language: német
Publisher: Walter de Gruyter
Place of Publication: Berlin, Leipzig
Date: 1933
Page Range: pp. 39-43
Collection: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Uncontrolled Keywords: Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav
Related URLs: https://www.degruyter.com/document/doi/10.1515/bchm2.1933.217.1-2.39/html
Date Deposited: 2024. Feb. 02. 15:12
Last Modified: 2024. Feb. 07. 11:40
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73712

Actions (login required)

View Item View Item