Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation

Banga Ilona and Szent-Györgyi Albert and Vargha László: Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (210). pp. 228-235. (1932)

[thumbnail of szgya_magyar_051.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_051.pdf
Restricted to: SZTE network

Download (5MB)
Item Type: Offprint
Journal or Publication Title: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie
Volume: 210
Language: német
Publisher: Walter de Gruyter
Place of Publication: Berlin, Leipzig
Date: 1932
Page Range: pp. 228-235
Collection: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Uncontrolled Keywords: Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav
Date Deposited: 2024. Feb. 01. 13:11
Last Modified: 2024. Feb. 02. 15:12
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73698

Actions (login required)

View Item View Item