Banga Ilona and Szent-Györgyi Albert and Vargha László: Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (210). pp. 228-235. (1932)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_051.pdf Restricted to: SZTE network Download (5MB) |
Item Type: | Offprint |
---|---|
Journal or Publication Title: | Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie |
Volume: | 210 |
Language: | német |
Publisher: | Walter de Gruyter |
Place of Publication: | Berlin, Leipzig |
Date: | 1932 |
Page Range: | pp. 228-235 |
Collection: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Uncontrolled Keywords: | Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav |
Date Deposited: | 2024. Feb. 01. 13:11 |
Last Modified: | 2024. Oct. 18. 15:12 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73698 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |