Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation

Banga Ilona; Szent-Györgyi Albert; Vargha László: Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (210). pp. 228-235. (1932)

[thumbnail of szgya_magyar_051.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_051.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (5MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie
Kötet: 210
Nyelv: német
Nyomdász/kiadó: Walter de Gruyter
Kiadás, keletkezés helye: Berlin, Leipzig
Dátum: 1932
Oldalak: pp. 228-235
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Kulcsszavak: Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav
A feltöltés ideje: 2024. feb. 01. 13:11
Utolsó módosítás: 2024. feb. 02. 15:12
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73698
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet