Banga Ilona; Szent-Györgyi Albert; Vargha László: Über das Co-Ferment der Milchsäureoxydation. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie, (210). pp. 228-235. (1932)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_051.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (5MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Hoppe-Seyler's Zeitschrift für physiologische Chemie |
Kötet: | 210 |
Nyelv: | német |
Nyomdász/kiadó: | Walter de Gruyter |
Kiadás, keletkezés helye: | Berlin, Leipzig |
Dátum: | 1932 |
Oldalak: | pp. 228-235 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Kulcsszavak: | Sejtlégzés - biológiai oxidáció, Tejsav |
A feltöltés ideje: | 2024. feb. 01. 13:11 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 15:12 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73698 |
![]() |
Tétel nézet |