Bemerkungen über die Funktion und Bedeutung der Polyphenoloxydase der Kartoffeln

Szent-Györgyi Albert; Vietorisz Kálmán: Bemerkungen über die Funktion und Bedeutung der Polyphenoloxydase der Kartoffeln. In: Biochemische Zeitschrift, (233). pp. 236-239. (1931)

[thumbnail of szgya_magyar_047.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_047.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (4MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Biochemische Zeitschrift
Kötet: 233
Nyelv: német
Nyomdász/kiadó: Springer
Kiadás, keletkezés helye: Berlin
Dátum: 1931
Oldalak: pp. 236-239
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
A feltöltés ideje: 2024. feb. 01. 10:18
Utolsó módosítás: 2024. feb. 01. 10:18
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73694
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet