Über die Wirkungsweise des Schardingerschen Ferments

Szent-Györgyi Albert: Über die Wirkungsweise des Schardingerschen Ferments. In: Biochemische Zeitschrift, (173). pp. 275-278. (1926)

[thumbnail of szgya_magyar_027.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_027.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (3MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Biochemische Zeitschrift
Kötet: 173
Nyelv: német
Nyomdász/kiadó: Springer
Kiadás, keletkezés helye: Berlin
Dátum: 1926
Oldalak: pp. 275-278
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Kulcsszavak: Erjedés - fermentáció
A feltöltés ideje: 2024. feb. 19. 12:14
Utolsó módosítás: 2024. feb. 19. 12:14
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73674
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet