Über die Wirkungsweise des Schardingerschen Ferments

Szent-Györgyi Albert: Über die Wirkungsweise des Schardingerschen Ferments. In: Biochemische Zeitschrift, (173). pp. 275-278. (1926)

[thumbnail of szgya_magyar_027.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_027.pdf
Restricted to: SZTE network

Download (3MB)
Item Type: Offprint
Journal or Publication Title: Biochemische Zeitschrift
Volume: 173
Language: német
Publisher: Springer
Place of Publication: Berlin
Date: 1926
Page Range: pp. 275-278
Collection: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Uncontrolled Keywords: Erjedés - fermentáció
Date Deposited: 2024. Feb. 19. 12:14
Last Modified: 2024. Feb. 19. 12:14
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73674

Actions (login required)

View Item View Item