Szent-Györgyi Albert: Über die Wirkungsweise des Schardingerschen Ferments. In: Biochemische Zeitschrift, (173). pp. 275-278. (1926)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_027.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (3MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Biochemische Zeitschrift |
| Kötet: | 173 |
| Nyelv: | német |
| Nyomdász/kiadó: | Springer |
| Kiadás, keletkezés helye: | Berlin |
| Dátum: | 1926 |
| Oldalak: | pp. 275-278 |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
| Kulcsszavak: | Erjedés - fermentáció |
| A feltöltés ideje: | 2024. feb. 19. 12:14 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 12:14 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73674 |
![]() |
Tétel nézet |

