Szent-Györgyi Albert: Über die Wirkungsweise des Schardingerschen Ferments. In: Biochemische Zeitschrift, (173). pp. 275-278. (1926)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_027.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (3MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Biochemische Zeitschrift |
Kötet: | 173 |
Nyelv: | német |
Nyomdász/kiadó: | Springer |
Kiadás, keletkezés helye: | Berlin |
Dátum: | 1926 |
Oldalak: | pp. 275-278 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Kulcsszavak: | Erjedés - fermentáció |
A feltöltés ideje: | 2024. feb. 19. 12:14 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 12:14 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73674 |
![]() |
Tétel nézet |