Zellatmung : 4. Mitteilung : über den Oxydationsmechanismus der Kartoffeln

Szent-Györgyi Albert: Zellatmung : 4. Mitteilung : über den Oxydationsmechanismus der Kartoffeln. In: Biochemische Zeitschrift, (162). pp. 399-412. (1925)

[thumbnail of szgya_magyar_026.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_026.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (7MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Biochemische Zeitschrift
Kötet: 162
Nyelv: német
Nyomdász/kiadó: Springer
Kiadás, keletkezés helye: Berlin
Dátum: 1925
Oldalak: pp. 399-412
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos munkásság
Kulcsszavak: Sejtlégzés - biológiai oxidáció
A feltöltés ideje: 2024. feb. 01. 15:21
Utolsó módosítás: 2024. feb. 01. 15:21
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73673
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet