Szent-Györgyi Albert: Zellatmung : 4. Mitteilung : über den Oxydationsmechanismus der Kartoffeln. In: Biochemische Zeitschrift, (162). pp. 399-412. (1925)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_026.pdf Restricted to: SZTE network Download (7MB) |
Item Type: | Offprint |
---|---|
Journal or Publication Title: | Biochemische Zeitschrift |
Volume: | 162 |
Language: | német |
Publisher: | Springer |
Place of Publication: | Berlin |
Date: | 1925 |
Page Range: | pp. 399-412 |
Collection: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Uncontrolled Keywords: | Sejtlégzés - biológiai oxidáció |
Date Deposited: | 2024. Feb. 01. 15:21 |
Last Modified: | 2024. Oct. 18. 15:21 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73673 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |