Szent-Györgyi Albert: Zellatmung : 4. Mitteilung : über den Oxydationsmechanismus der Kartoffeln. In: Biochemische Zeitschrift, (162). pp. 399-412. (1925)
| 
              
Cikk, tanulmány, mű
 szgya_magyar_026.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (7MB)  | 
          
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat | 
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Biochemische Zeitschrift | 
| Kötet: | 162 | 
| Nyelv: | német | 
| Nyomdász/kiadó: | Springer | 
| Kiadás, keletkezés helye: | Berlin | 
| Dátum: | 1925 | 
| Oldalak: | pp. 399-412 | 
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai | 
| Kulcsszavak: | Sejtlégzés - biológiai oxidáció | 
| A feltöltés ideje: | 2024. feb. 01. 15:21 | 
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 15:21 | 
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73673 | 
![]()  | 
        Tétel nézet | 

