Szent-Györgyi Albert: Zellatmung : 4. Mitteilung : über den Oxydationsmechanismus der Kartoffeln. In: Biochemische Zeitschrift, (162). pp. 399-412. (1925)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_magyar_026.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (7MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Biochemische Zeitschrift |
Kötet: | 162 |
Nyelv: | német |
Nyomdász/kiadó: | Springer |
Kiadás, keletkezés helye: | Berlin |
Dátum: | 1925 |
Oldalak: | pp. 399-412 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Kulcsszavak: | Sejtlégzés - biológiai oxidáció |
A feltöltés ideje: | 2024. feb. 01. 15:21 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 15:21 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73673 |
![]() |
Tétel nézet |