Mihályi E.; Szent-Györgyi Andrew G.: Trypsin digestion of muscle proteins I. : ultracentrifugal analysis of the process. In: Journal of Biological Chemistry, (201) 1. pp. 189-196. (1953)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_055.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (6MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Journal of Biological Chemistry |
| Kötet: | 201 |
| Szám: | 1 |
| Nyelv: | angol |
| Nyomdász/kiadó: | Waverley Press |
| Kiadás, keletkezés helye: | Baltimore |
| Dátum: | 1953. március |
| Oldalak: | pp. 189-196 |
| Megjegyzések: | From the Institute for Muscle Research at the Marine Biological Laboratory (MBL), Woods Hole, Massachusetts, USA. Igazgató: Szent-Györgyi Albert. |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Munkatársak publikációi |
| Kapcsolódó URL: | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0021925818713604 |
| A feltöltés ideje: | 2024. okt. 18. 11:46 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 11:46 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73446 |
![]() |
Tétel nézet |

