Trypsin digestion of muscle proteins I. : ultracentrifugal analysis of the process

Mihályi E.; Szent-Györgyi Andrew G.: Trypsin digestion of muscle proteins I. : ultracentrifugal analysis of the process. In: Journal of Biological Chemistry, (201) 1. pp. 189-196. (1953)

[thumbnail of szgya_amerikai_055.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_055.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (6MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Journal of Biological Chemistry
Kötet: 201
Szám: 1
Nyelv: angol
Nyomdász/kiadó: Waverley Press
Kiadás, keletkezés helye: Baltimore
Dátum: 1953. március
Oldalak: pp. 189-196
Megjegyzések: From the Institute for Muscle Research at the Marine Biological Laboratory (MBL), Woods Hole, Massachusetts, USA. Igazgató: Szent-Györgyi Albert.
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Munkatársak publikációi
Kapcsolódó URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0021925818713604
A feltöltés ideje: 2024. okt. 18. 11:46
Utolsó módosítás: 2024. okt. 18. 11:46
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73446
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet