Szent-Györgyi Albert: The structure and chemistry of muscle. In: Proceedings of the Fourth Research Conference, American Meat Institute : University of Chicago, 20-21 March 1952. pp. 22-26. (1952)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_050.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (4MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Proceedings of the Fourth Research Conference, American Meat Institute : University of Chicago, 20-21 March 1952 |
Nyelv: | angol |
Dátum: | 1952 |
Oldalak: | pp. 22-26 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Kulcsszavak: | Izom |
A feltöltés ideje: | 2024. már. 06. 15:03 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 15:51 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73441 |
![]() |
Tétel nézet |