Szent-Györgyi Andrew G.: Isolation and characterisation of the fractions of trypsin digested myosin : [introduced by Albert Szent-Györgyi]. In: Federation Proceedings, (11) 1/1. pp. 296-297. (1952)
| 
              
Cikk, tanulmány, mű
 szgya_amerikai_049.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (1MB)  | 
          
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat | 
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Federation Proceedings | 
| Kötet: | 11 | 
| Szám: | 1/1 | 
| Nyelv: | angol | 
| Közreműködők: | Közreműködés típusa Közreműködők NEM RÉSZLETEZETT  Szent-Györgyi Albert  | 
        
| Nyomdász/kiadó: | Federation of American Societies for Experimental Biology : FASEB | 
| Kiadás, keletkezés helye: | Washington, D.C. | 
| Dátum: | 1952. március | 
| Oldalak: | pp. 296-297 | 
| Megjegyzések: | Thirty-sixth Annual Meeting (New York City, 14-18 April 1952) | 
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai | 
| Kulcsszavak: | Izom - miozin | 
| Kapcsolódó URL: | https://archive.org/details/sim_federation-of-american-soc-experimental-biology_1952-03_11_1 | 
| A feltöltés ideje: | 2024. már. 08. 14:00 | 
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 14:43 | 
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73440 | 
![]()  | 
        Tétel nézet | 

