Szent-Györgyi Andrew G.: Isolation and characterisation of the fractions of trypsin digested myosin : [introduced by Albert Szent-Györgyi]. In: Federation Proceedings, (11) 1/1. pp. 296-297. (1952)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_049.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (1MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Federation Proceedings |
Kötet: | 11 |
Szám: | 1/1 |
Nyelv: | angol |
Közreműködők: | Közreműködés típusa Közreműködők NEM RÉSZLETEZETT Szent-Györgyi Albert |
Nyomdász/kiadó: | Federation of American Societies for Experimental Biology : FASEB |
Kiadás, keletkezés helye: | Washington, D.C. |
Dátum: | 1952. március |
Oldalak: | pp. 296-297 |
Megjegyzések: | Thirty-sixth Annual Meeting (New York City, 14-18 April 1952) |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Tudományos és egyéb írásai |
Kulcsszavak: | Izom - miozin |
Kapcsolódó URL: | https://archive.org/details/sim_federation-of-american-soc-experimental-biology_1952-03_11_1 |
A feltöltés ideje: | 2024. már. 08. 14:00 |
Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 14:43 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73440 |
![]() |
Tétel nézet |