Szent-Györgyi Andrew G.: Effect of freezing and thawing on muscle. In: Enzymologia : Acta Biocatalytica, (14) 4. pp. 252-253. (1950)
|
Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_028.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (3MB) |
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Enzymologia : Acta Biocatalytica |
| Kötet: | 14 |
| Szám: | 4 |
| Nyelv: | angol |
| Nyomdász/kiadó: | Dr. W. Junk |
| Kiadás, keletkezés helye: | Den Haag |
| Dátum: | 1950. november 15. |
| Oldalak: | pp. 252-253 |
| Megjegyzések: | From the Institute for Muscle Research at the Marine Biological Laboratory (MBL), Woods Hole, Massachusetts, USA. Igazgató: Szent-Györgyi Albert. |
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Munkatársak publikációi |
| A feltöltés ideje: | 2024. okt. 18. 12:21 |
| Utolsó módosítás: | 2024. okt. 18. 12:21 |
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73424 |
![]() |
Tétel nézet |

