Effect of freezing and thawing on muscle

Szent-Györgyi Andrew G.: Effect of freezing and thawing on muscle. In: Enzymologia : Acta Biocatalytica, (14) 4. pp. 252-253. (1950)

[thumbnail of szgya_amerikai_028.pdf] Cikk, tanulmány, mű
szgya_amerikai_028.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (3MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Enzymologia : Acta Biocatalytica
Kötet: 14
Szám: 4
Nyelv: angol
Nyomdász/kiadó: Dr. W. Junk
Kiadás, keletkezés helye: Den Haag
Dátum: 1950. november 15.
Oldalak: pp. 252-253
Megjegyzések: From the Institute for Muscle Research at the Marine Biological Laboratory (MBL), Woods Hole, Massachusetts, USA. Igazgató: Szent-Györgyi Albert.
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Munkatársak publikációi
A feltöltés ideje: 2024. okt. 18. 12:21
Utolsó módosítás: 2024. okt. 18. 12:21
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73424
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet