Hogyan állították elő szegedi paprikából a szegedi egyetemen az új vitamint. Szent-Györgyi és Rusznyák professzorok kutatómunkájának nagyjelentőségű új eredménye: a P-vitamin

Vér György: Hogyan állították elő szegedi paprikából a szegedi egyetemen az új vitamint. Szent-Györgyi és Rusznyák professzorok kutatómunkájának nagyjelentőségű új eredménye: a P-vitamin. In: Délmagyarország, (12) 221. pp. 5-6. (1936)

[thumbnail of szgya_1936_001.pdf] Szöveg
szgya_1936_001.pdf
Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról

Letöltés (2MB)
Dokumentum típusa: Különlenyomat
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Délmagyarország
Kötet: 12
Szám: 221
Nyelv: magyar
Dátum: 1936. szeptember 19.
Oldalak: pp. 5-6
Gyűjtemény: Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Róla szóló irodalom
Kulcsszavak: Szent-Györgyi Albert, Rusznyák István, C-vitamin, P-vitamin, purpurea, Armentano Lajos, Béres Tibor, Bentsáth Andor, Vitapric
Kapcsolódó URL: https://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/8059/1/dm_1936_221.pdf
A feltöltés ideje: 2024. jan. 29. 15:33
Utolsó módosítás: 2024. jan. 29. 15:33
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71672
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet