Vér György: Hogyan állították elő szegedi paprikából a szegedi egyetemen az új vitamint. Szent-Györgyi és Rusznyák professzorok kutatómunkájának nagyjelentőségű új eredménye: a P-vitamin. In: Délmagyarország, (12) 221. pp. 5-6. (1936)
Szöveg
szgya_1936_001.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (2MB) |
Dokumentum típusa: | Különlenyomat |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Délmagyarország |
Kötet: | 12 |
Szám: | 221 |
Nyelv: | magyar |
Dátum: | 1936. szeptember 19. |
Oldalak: | pp. 5-6 |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Róla szóló irodalom |
Kulcsszavak: | Szent-Györgyi Albert, Rusznyák István, C-vitamin, P-vitamin, purpurea, Armentano Lajos, Béres Tibor, Bentsáth Andor, Vitapric |
Kapcsolódó URL: | https://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/8059/1/dm_1936_221.pdf |
A feltöltés ideje: | 2024. jan. 29. 15:33 |
Utolsó módosítás: | 2024. jan. 29. 15:33 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71672 |
Tétel nézet |