A szegedi egyetem megállapítja a szegedi paprika értékét: „A szegedi paprikának jótékony hatása van a szervezetre". In: Délmagyarország, (7) 14. p. 5. (1931)
| ![[thumbnail of szgya_1931_001.pdf]](http://misc.bibl.u-szeged.hu/style/images/fileicons/text.png) | Szöveg szgya_1931_001.pdf Hozzáférés: Csak SZTE egyetemi hálózatról Letöltés (1MB) | 
| Dokumentum típusa: | Különlenyomat | 
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Délmagyarország | 
| Kötet: | 7 | 
| Szám: | 14 | 
| Nyelv: | magyar | 
| Dátum: | 1931. január 18. | 
| Oldalak: | p. 5 | 
| Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Róla szóló irodalom | 
| Kulcsszavak: | Váradi Géza tanár | 
| Kapcsolódó URL: | https://dmarchiv.bibl.u-szeged.hu/6387/1/dm_1931_014.pdf | 
| A feltöltés ideje: | 2024. jan. 26. 13:58 | 
| Utolsó módosítás: | 2024. jan. 26. 13:58 | 
| URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/71618 | 
|  | Tétel nézet | 

