Dr. Szent-Györgyi Albert, a szegedi egyetem világhírű professzora, az orvosi Nobel-díj 1937. évi nyertesének nyilatkozata a paprika vitamintartalmáról és annak gyógyhatásáról. In: Szövetkezeti Munka 2. p. 2. (1937)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
064_004.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Dokumentum típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Szövetkezeti Munka |
Szám: | 2 |
Nyelv: | magyar |
Dátum: | 1937 |
Oldalak: | p. 2 |
Oldalszám megjegyzés: | Szent-Györgyi Albert Nobel-díja az 1937/38-as sajtóhíradások tükrében : újságkivágat-album, f. 64r. |
Megjegyzések: | A lap címében található "szövetkezeten" a következő szervezetek értendők: Magyar Fűszerpaprikát Értékesítő Központi Szövetkezet (Budapest); Fűszerpaprikát Termelők, Kikészítők és Értékesítők Szegedi Szövetkezete; Fűszerpaprikát Termelők, Kikészítők és Értékesítők Kalocsai Szövetkezete. |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Újságkivágat-album |
Kulcsszavak: | Szent-Györgyi Albert, Nobel-díj - 1937, Vitaminok - C-vitamin - P-vitamin |
Kapcsolódó URL: | https://misc.bibl.u-szeged.hu/75862/ |
A feltöltés ideje: | 2021. feb. 24. 10:17 |
Utolsó módosítás: | 2025. feb. 21. 12:03 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/47351 |
![]() |
Tétel nézet |