A malomtermékek vitaminjai. In: Malomujság, (3) 22. p. 13. (1937)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
058_001.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Dokumentum típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Malomujság |
Kötet: | 3 |
Szám: | 22 |
Nyelv: | magyar |
Nyomdász/kiadó: | Elbert és Társa Könyvnyomdája |
Kiadás, keletkezés helye: | Budapest |
Dátum: | 1937. november 15. |
Oldalak: | p. 13 |
Oldalszám megjegyzés: | Szent-Györgyi Albert Nobel-díja az 1937/38-as sajtóhíradások tükrében : újságkivágat-album, f. 57v. |
Gyűjtemény: | Tudós gyűjtemények, hagyatékok > Szent-Györgyi Albert hagyaték > Újságkivágat-album |
Kulcsszavak: | Szent-Györgyi Albert, Nobel-díj - 1937, C-vitamin |
Kapcsolódó URL: | https://misc.bibl.u-szeged.hu/75862/, https://adtplus.arcanum.hu/hu/view/BME_Malomujsag_1937/?pg=474&layout=s |
A feltöltés ideje: | 2021. jan. 29. 11:38 |
Utolsó módosítás: | 2025. feb. 19. 14:24 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/47321 |
![]() |
Tétel nézet |