Szakats mesterségnek könyvetséje. Mellyben külömbkülömbféle válogatott tzifra, jó, egésséges, hasznos, tiszta és szapora étkeknek megkészítése, sütése és fözése, mintegy élés-kamarában, rövideden leirattatik, és kinek-kinek hasznára leábrázoltatik.
Preview |
volume
szakatskonyvetske.pdf Download (23MB) | Preview |
Other title: | Melly most megbövíttetvén I. Több szükséges és hasznos étkek nemeinek készítésével: II. Liktáriomok 's egyéb holmik tsinálásáról egy jeles tractával |
---|---|
Item Type: | Book |
Language: | magyar |
Publisher: | M. Tótfalusi K Miklós |
Place of Publication: | [Kolozsvár] Kolozsváratt |
Date: | 1698 |
Pages note: | A-H = [12], 170, [8] p. |
Dimensions: | 12o |
Additional Information: | Modern bőrkötés, Hiányzik: H12 |
Citation: | Sztripszky 366., RMNy. 260. |
Provenance: | Magyar Irodalomtörténeti Intézet Szeged (pecsét) |
Collection: | Muzeális dokumentumok |
Uncontrolled Keywords: | Szakácskönyv - magyar - 17. sz. |
Related URLs: | http://staticweb.bibl.u-szeged.hu/www.bibl.u-szeged.hu/~vargaand/cookbook/index.html |
Date Deposited: | 2020. Jan. 07. 15:50 |
Last Modified: | 2020. Jul. 17. 14:59 |
URI: | http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/46586 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |