Szakats mesterségnek könyvetséje. Mellyben külömbkülömbféle válogatott tzifra, jó, egésséges, hasznos, tiszta és szapora étkeknek megkészítése, sütése és fözése, mintegy élés-kamarában, rövideden leirattatik, és kinek-kinek hasznára leábrázoltatik

Szakats mesterségnek könyvetséje. Mellyben külömbkülömbféle válogatott tzifra, jó, egésséges, hasznos, tiszta és szapora étkeknek megkészítése, sütése és fözése, mintegy élés-kamarában, rövideden leirattatik, és kinek-kinek hasznára leábrázoltatik.

[thumbnail of szakatskonyvetske.pdf]
Előnézet
Teljes mű
szakatskonyvetske.pdf

Letöltés (23MB) | Előnézet
Egyéb cím: Melly most megbövíttetvén I. Több szükséges és hasznos étkek nemeinek készítésével: II. Liktáriomok 's egyéb holmik tsinálásáról egy jeles tractával
Dokumentum típusa: Könyv
Nyelv: magyar
Nyomdász/kiadó: M. Tótfalusi K Miklós
Kiadás, keletkezés helye: [Kolozsvár] Kolozsváratt
Dátum: 1698
Oldalszám megjegyzés: A-H = [12], 170, [8] p.
Méret: 12o
Megjegyzések: Modern bőrkötés, Hiányzik: H12
Hivatkozás: Sztripszky 366., RMNy. 260.
Proveniencia: Magyar Irodalomtörténeti Intézet Szeged (pecsét)
Gyűjtemény: Muzeális dokumentumok
Kulcsszavak: Szakácskönyv - magyar - 17. sz.
Kapcsolódó URL: http://staticweb.bibl.u-szeged.hu/www.bibl.u-szeged.hu/~vargaand/cookbook/index.html
A feltöltés ideje: 2020. jan. 07. 15:50
Utolsó módosítás: 2020. júl. 17. 14:59
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/46586
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet