Szakats mesterségnek könyvetséje. Mellyben külömbkülömbféle válogatott tzifra, jó, egésséges, hasznos, tiszta és szapora étkeknek megkészítése, sütése és fözése, mintegy élés-kamarában, rövideden leirattatik, és kinek-kinek hasznára leábrázoltatik

Szakats mesterségnek könyvetséje. Mellyben külömbkülömbféle válogatott tzifra, jó, egésséges, hasznos, tiszta és szapora étkeknek megkészítése, sütése és fözése, mintegy élés-kamarában, rövideden leirattatik, és kinek-kinek hasznára leábrázoltatik.

[thumbnail of szakatskonyvetske.pdf]
Preview
volume
szakatskonyvetske.pdf

Download (23MB) | Preview
Other title: Melly most megbövíttetvén I. Több szükséges és hasznos étkek nemeinek készítésével: II. Liktáriomok 's egyéb holmik tsinálásáról egy jeles tractával
Item Type: Book
Language: magyar
Publisher: M. Tótfalusi K Miklós
Place of Publication: [Kolozsvár] Kolozsváratt
Date: 1698
Pages note: A-H = [12], 170, [8] p.
Dimensions: 12o
Additional Information: Modern bőrkötés, Hiányzik: H12
Citation: Sztripszky 366., RMNy. 260.
Provenance: Magyar Irodalomtörténeti Intézet Szeged (pecsét)
Collection: Muzeális dokumentumok
Uncontrolled Keywords: Szakácskönyv - magyar - 17. sz.
Related URLs: http://staticweb.bibl.u-szeged.hu/www.bibl.u-szeged.hu/~vargaand/cookbook/index.html
Date Deposited: 2020. Jan. 07. 15:50
Last Modified: 2020. Jul. 17. 14:59
URI: http://misc.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/46586

Actions (login required)

View Item View Item